Βιομηχανικές Μονώσεις

Ναυτιλιακές Μονώσεις

Κτιριακές Μονώσεις

Η ΠΥΡΟΤΕΚ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1981 στην εισαγωγή και εμπορία πυρίμαχων και μονωτικών υλικών στην Ελληνική αγορά.

Υπήρξε η πρώτη Ελληνική εταιρία εισαγωγής και διάθεσης του ορυκτοβάμβακα στην Ελλάδα. Η ΠΥΡΟΤΕΚ Α.Ε. ως εκπρόσωπος διανομέας διαθέτει τον επώνυμο ορυκτοβάμβακα ROCKWOOL για εφαρμογή σε όλους τους τομείς, βιομηχανία-ναυτιλία-οικοδομή σε διάφορες μορφές (πλάκες, ρολά, κοχύλια) ως και για εξειδικευμένες χρήσεις όπως θερμομόνωση, παθητική πυροπροστασία, ηχοαπορρόφηση, αντικραδασμικότητα.

Στον τομέα των ελαστομερών μονωτικών είναι ο διανομέας των κορυφαίων της κατηγορίας προϊόντων ARMAFLEX του οίκου ARMACELL.

Επίσης διαθέτουμε άκαυστα υαλοϋφάσματα του οίκου KLEVERS Γερμανίας και επικαλυπτικά – σφραγιστικά υλικά της TEMATI Ολλανδίας.

Για τον τομέα των βιομηχανικών και ειδικών εφαρμογών η εταιρεία μας προσφέρει πυρίμαχες μάζες του οίκου CALDERYS, κεραμοβάμβακα σε διάφορες μορφές (κεραμικό πάπλωμα, κεραμικό χαρτί, κεραμικό σχοινί) για κάθε απαίτηση και εξειδικευμένη εφαρμογή και μονωτικές πλάκες πυριτικού ασβεστίου του οίκου SKAMOL Δανίας.

Προσφέρουμε επίσης για την κατασκευή αυτοεπιπεδούμενων δαπέδων για εφαρμογή στη ναυτιλία και την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων τα προϊόντα των διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων DMS και MARLON Δανίας.

Η εμπειρία μας στο χώρο, ο επαγγελματισμός και η άριστη ποιότητα των υλικών μας, εγγυώνται την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας με στοχευμένες προτάσεις για κάθε εφαρμογή και απαίτηση.

Έργα μας

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού