Έχετε δει ποτέ καμένη πέτρα;

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν καίγεται. Στην πραγματικότητα, δεν αρχίζει να λιώνει μέχρι η θερμοκρασία να υπερβεί τους 1000° C! Αυτό κάνει τα θερμομονωτικά προϊόντα ROCKWOOL® να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως ένα φράγμα πυρκαγιάς, το οποίο μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο για να βγουν οι άνθρωποι από μια πυρκαγιά καθώς και οι πυροσβέστες να παρέμβουν. Επιπλέον, τα μονωτικά προϊόντα μας δεν εκπέμπουν τοξικό καπνό – ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο κύριος δολοφόνος στις περισσότερες πυρκαγιές.

 

Για να αυξήσετε την άνεση, μειώσαμε το θόρυβο

Τα κτίρια είναι πιο θορυβώδη από ό, τι πολλοί άνθρωποι θεωρούν. Απλά σκεφτείτε: υπαίθρια κυκλοφορία, συστήματα εξαερισμού, μουσική, ομιλία, άνοιγμα και κλείσιμο των πορτών.
Τα υψηλά επίπεδα θορύβου σε ένα περιβάλλον μπορεί να είναι πολύ αγχωτικά και μπορούν να εμποδίσουν τη συγκέντρωση και τη χαλάρωση. Η μόνωση ROCKWOOL® μειώνει τον θόρυβο βελτιώνοντας την άνεση και την ποιότητα ζωής τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία.

 

Όταν πρόκειται για την αντοχή, κανείς δεν μπορεί να μας ανταγωνιστεί!

Τα προϊόντα μας παράγονται για μακροπρόθεσμη απόδοση. Οι θερμομονωτικές πλάκες ROCKWOOL® παραμένουν σταθερές με την πάροδο του χρόνου και δεν επιτρέπουν τη δημιουργία θερμικών γεφυρών. Όμως στον Όμιλο ROCKWOOL®, όχι μόνο τα προϊόντα μας είναι «σκληρά (ανθεκτικά) σαν πέτρα» αλλά συνοδεύονται από το όνομα και τη φήμη μας τα οποία απολαμβάνουν διεθνή αναγνώριση προκειμένου να παρέχουμε τεκμηριωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, εργολάβους και ιδιοκτήτες κτιρίων.

 

Κατασκευάσαμε την επιχείρησή μας εμπνευσμένοι από τη φύση!

Ως παραγωγός φυσικών υλικών πετρωμάτων και ως εμπειρογνώμονες στη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης και τη μείωση των εκπομπών CO2, θα μπορούσατε να πείτε ότι η κύρια δραστηριότητά μας είναι χτισμένη με βάση τη φύση. Τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμα. Ανακυκλώνουμε ήδη τα περισσότερα από τα υπολείμματα παραγωγής μας σε νέα προϊόντα ROCKWOOL® και παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων σε βασικές αγορές. Ως επιχείρηση, είμαστε «σκληροί σαν πέτρα», έχοντας μια μακρά κληρονομιά και μια σταθερή βάση. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για το μέγεθος, την παγκόσμια εκπροσώπηση και την οικονομική δύναμη που αποτελούν εγγύηση ότι θα παραμείνουμε σε αυτό το παιχνίδι για πάντα.