Πυρίμαχες μάζες CALDERYS

Μονολιθικά πυρίμαχα υλικά για χρήση σε επενδύσεις φούρνων, κλιβάνων, αποτεφρωτήρων, αντιδραστήρων και όποιας άλλης εγκατάστασης απαιτεί μια σίγουρη λύση για επένδυση με αντοχή σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, διαβρωτικές συνθήκες και έντονες μηχανικές καταπονήσεις.

Ο οίκος CALDERYS, μέλος του ομίλου IMERYS, αποτελεί παγκοσμίως τον  ηγέτη στο χώρο των μονολιθικών πυρίμαχων υλικών και προσφέρει κορυφαίας κατηγορίας  υλικά, τα οποία παράγονται σε 17 εργοστάσια παραγωγής που εκτείνονται σε 15 χώρες. Εκτός των υλικών, η εταιρία παρέχει τον σχεδιασμό/μελέτη, την εφαρμογή των υλικών καθώς και την συντήρηση από εξειδικευμένο συνεργείο. Απευθυνόμαστε σε βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας χάλυβα και σιδήρου, αλουμινίου και άλλων κραμάτων μετάλλων, τσιμεντοβιομηχανίες, μονάδες αποτέφρωσης, μονάδες ανακύκλωσης μετάλλων, τουβλοποιίες και κεραμοποιίες και γενικά σε όλες τις εγκαταστάσεις που απαιτούν πυρίμαχη επένσυση. Στην ελληνική αγορά  συνεργαζόμαστε στον τομέα των πυριμάχων με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της βαριάς βιομηχανίας. Συνεργάτες μας είναι οι εταιρείες: ΤΙΤΑΝ, ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ (Motor Oil - HELPE) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε. (Όμιλος ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΥ) , ELVAL, HALCOR, FULGOR, SIDENOR GROUP κ.α.

Η CALDERYS είναι ένας αξιόπιστος προμηθευτής καινοτόμων πυριμάχων υλικών η οποία σας παρέχει σταθερή ποιότητα και σας προσφέρει επιδόσεις που μπορείτε να εμπιστευτείτε …performance you can trust!

https://www.calderys.com/

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Λήψη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Σχετικά Προϊόντα ( 2 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού